cím
2400 Dunaújváros,
Római körút 51/A.
nyitva tartás
H - P: 8:00 - 16:00
SZ-V: ZÁRVA
Elérhetőségek
+36 70 651 2784
info@davik.hu
Dunaújvárosi
Vizsgaközpont
Vizsgázz gyorsan, egyszerűen, sikeresen!

Tisztelt Látogató!

Vizsgaközpontunk 2021. július 1. napján jött létre az új szakképzési rendszer részeként.

Célunk, hogy az oktatás és a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre gyorsan és rugalmasan reagálva, szakszerű vizsgaszervezéssel és lebonyolítással minél több jelentkező számára lehetővé tegyük a szakma megszerzésére irányuló szakmai vizsgán, illetve a szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítésre irányuló képesítő vizsgán való sikeres részvételt. Segítve őket munkaerőpiaci lehetőségeik bővítésében és céljaik elérésében, és minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság általi akkreditáció megszerzése után a Szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény, valamint a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II.7.) Kormányrendelet alapján akkreditált vizsgaközpontként lesz lehetőségünk működni.

Az új vizsgáztatási rendszer létrehozásával, biztosítottá vált a teljes függetlenség, miszerint:
„Aki oktat, ne vizsgáztasson!”

A Dunaújvárosi Vizsgaközpont Fejér megyében 6 szakképző intézményben, vizsgapartnereink révén pedig számos további helyszínen fog szakmai és képesítő vizsgákat szervezni. Magasan képzett és szakemberekkel, valamint jól felszerelt vizsgahelyszínek bevonásával arra törekszünk, hogy a nálunk vizsgázók szakmai oktatásukat követően minél rövidebb idő alatt bizonyítványt szerezhessenek.

Bízunk abban, hogy a vizsgarendszer megújulásával, a gyakorlatközpontú vizsgafeladatokkal és az új értékelési szemlélettel hozzájárulunk a szakmai oktatás innovációjához, a képzések minőségének javításához és a vizsgázók eredményeségéhez, melynek kapcsán egyenes út vezet a sikerhez, melyet a piacképes végzettség és az azt megalapozó szakmai tudás garantál.
Reméljük, hogy következő vizsgáink egyikén Önnel is találkozhatunk!

Üdvözlettel:
Dr. Sürü Renáta

vizsgaközpont vezető